Rüyada kurtlu hamur görmek

Rüyada kurtlu hamur görmek sağlık ve şifa bulacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, endişeli durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada kurtlu hamur gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Rüyada hamurun içinde kurt görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu hamur görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurda kurt görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada unu hamur yapmak evleneceğinize, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli hamur görmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Rüyada etli hamur yoğurmak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hamur yoğurduğunu görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments