Rüyada kürtajdan vazgeçmek

Rüyada kürtajdan vazgeçmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, işinin ehli olacağına işarettir.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek çok günah işleyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada zorla kürtaj olmak şartlarının da zenginleşeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments