Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok güzel adımlar atılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj yaptıracağını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kürtaj olmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yeni fırsatlar sunulacağına inanılır.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kürtaj bebek görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek daha rahat para kazanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek düşmanların önlerinin açılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments