Rüyada kurşun sesi duymak

Rüyada kurşun sesi duymak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurşun sesi duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kurşun sesi duymak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilahi sesi duymak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk sesi duymak bütçesinin genişleyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yellenme sesi duymak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anne sesini duymak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalettir.

Rüyada salavat sesi duymak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eşek sesi duymak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments