Rüyada tavuk sesi duymak

Rüyada tavuk sesi duymak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk sesi duymak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada tavuk sesi duymak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülme sesi duymak elinin döneceğine, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca sesleri duymak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada çalgı sesi duymak geçiminin yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada şeytan sesi duymak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Rüyada ördek sesi duymak hayattan daha zevk alacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada sesini duymak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada ölüden ses duymak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments