Rüyada kafadan kurşunlanmak

Rüyada kafadan kurşunlanmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada kafadan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalettir.

Rüyada kafadan kurşun yemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan kurşunlanmak çok büyük mutluluk duyacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kafadan sirke temizlemek sıkıntıdan kurtulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada silahla kafadan vurulmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan kan aldırmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan kurt çıkarmak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada kafadan bit dökmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments