Rüyada birinin saldırmasını görmek

Rüyada birinin saldırmasını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin saldırmasını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada kedi saldırması görmek kendi kabuğuna çekileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kaplan saldırması görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kurt saldırması görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına inanılır.

Rüyada tavuk saldırması görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin saldırması görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada horoz saldırması görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çalışkan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayının saldırması görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve saldırması görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments