Rüyada kurdun ısırdığını görmek

Rüyada kurdun ısırdığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işarettir.

Rüyada kurdun ısırdığını gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada kurt köpeğinin ısırdığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt ısırdığını görmek dünya malı edineceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurdun ısırdığını görmek arabasını ve toprağının olacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Rüyada arıyı ısırmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi ısırmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanaktan ısırmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz ısırmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments