Rüyada kurdeleli alyans görmek

Rüyada kurdeleli alyans görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, onlara hocalık edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına tabir olunur.

Rüyada kurdeleli alyans gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada kurdeleli alyans görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek güzel günlere kavuşacağına, dünya malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert kurdele görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük ve kurdele görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada saça kurdele takmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gelin kurdelesi görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments