Rüyada kuranı koruduğunu görmek

Rüyada kuranı koruduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, verimin ve bereketin geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalet eder.

Rüyada kuranı koruduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Rüyada kuranı kerimi korumak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuranı korumak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeği korumak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işarettir.

Rüyada emaneti korumak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada birilerini korumak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Rüyada yılanı korumak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments