Rüyada küpün içinde bal görmek

Rüyada küpün içinde bal görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada küpün içinde bal gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Rüyada küpün içinde bal görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bir küp bal görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal küpü görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küpün içinde altın bulmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada küpün içinde altın görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir küp altın görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, can sıkıntısının geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küp şeker görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Rüyada küp dolusu altın görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments