Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek yardımcı olmayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, bilakis malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada taşlı küpe bulmak kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı küpe görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işarettir.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments