Rüyada kumda yılan görmek

Rüyada kumda yılan görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumda yılan gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada kumun içinde yılan görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada kum yılanı görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada kumda yılan görmek güllük gülistanlık olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Rüyada kumlu su içmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kum yediğini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada kumlu dağ görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına yorulur.

Rüyada inşaat kumu görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, üzeceğine delalet eder.

Rüyada kum avuçlamak adeta sinirden küplere bineceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments