Rüyada kumda oynamak

Rüyada kumda oynamak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, büyük bir işe kavuşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işarettir.

Rüyada kumda oynamak gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada deniz kumuyla oynamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kumda oynamak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine işarettir.

Rüyada kum oynamak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kamyonda kum görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu kum görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine inanılır.

Rüyada deniz kumu kazmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum çimento görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum seli görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments