Rüyada deniz kumuyla oynamak

Rüyada deniz kumuyla oynamak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, dertlerin başlayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada deniz kumuyla oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada deniz kumuyla oynamak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada kumda oynamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kum oynamak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarında kum görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna batmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada deniz kumunda yürümek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kum almak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments