Rüyada küflenmiş pirinç görmek

Rüyada küflenmiş pirinç görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş pirinç gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada küflenmiş pirinç görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü pirinç görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmis peynir yemek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmekte küf görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada küflü börek görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü yoğurt görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada küflü simit görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Lutfiye

Rüyamda pirinç gördüm yarısı yeşil gibi görünüyor sanki küflü