Rüyada küflü simit görmek

Rüyada küflü simit görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, parasının ve malının artacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küflü simit gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada küflü simit görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada küflü simit yemek aksi takdirde çok üzüleceğine, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Rüyada susamlı simit yemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit yedirmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada susamlı simit görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada ekmek simit görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinden simit almak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gevrek simit görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurcan

Rüyamda 1 ay önce vefat eden kayınvalidemi küflenmiş simitleri yerken gördüm. Ona, “onları yeme, ben gidip tazesini alırım tazeleri yersin” dedim ve o da bana “ben yerim bunları” diyerek yemeye devam etti. Bunun anlamı nedir acaba, teşekkürler selamlarım ile…

Özkan

Gerçek hayata tekstilde çalışıyorum rüyamda oylen molası geçmiş ama yemek molasında çıkarmamışlardı saat 2 yi geçmişti oturmak için yürür Ken biri koluma simit taktı simit hem bayat hem bir tarafı yanık hemde küflenmiş gibi ydi yemedim köşeye otların üstüne bıraktım hayvanlar yesindiye