Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek yeni denemelerde bulunacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eksiklerinin farkına varacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun evlendiğini görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek esenlik içinde olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük biriyle evlendiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir kızın evlendiğini görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşça küçük biriyle evlenmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments