Rüyada kucağında hasta taşımak

Rüyada kucağında hasta taşımak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, ticarette yol katedeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında hasta taşımak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında hasta taşımak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet eder.

Rüyada birini kucağında taşımak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı kucağında taşımak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada kucağında yük taşımak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına tabir olunur.

Rüyada anneni kucağında taşımak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada eşini kucağında taşımak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments