Rüyada asılı birini görmek

Rüyada asılı birini görmek ticaretinin de hızlanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Rüyada asılı birini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada çamaşırları asılı görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada balkonda asılı halı görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekte asılı kalmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ipe asılmış çamaşırlar görmek az çalışarak çok gezeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde çamaşır asılı görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada tavanda asılı kalmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asılı birini görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments