Rüyada koyun postu görmek

Rüyada koyun postu görmek şansın yüze güleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada koyun postu gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada koyun postu yıkamak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Rüyada koyun postu görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalettir.

Rüyada koyun postu yüzmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulmaktadır.

Rüyada beyaz koyun postu görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavşan postu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Rüyada post makinesi görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan postu görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, hayır vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments