Rüyada koyu yeşil su görmek

Rüyada koyu yeşil su görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, güç ve para kaybedeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil su gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada koyu yeşil su görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bilincin artacağına işaret eder.

Rüyada koyu yeşil ev görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Rüyada koyu yeşil duvar görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil kazak görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada koyu yeşil deniz görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments