Rüyada koyu yeşil elbise giymek

Rüyada koyu yeşil elbise giymek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, fikirlerinin çatışacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, umutlarının da tükeneceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada koyu renk elbise giymek çok ünlü bir kişi olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada koyu mavi elbise giymek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada koyu kırmızı elbise giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil giymek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk elbise görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koyu renkli elbise görmek en yüksek makamlara oturacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments