Rüyada koyu mavi göl görmek

Rüyada koyu mavi göl görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada koyu mavi göl gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada koyu mavi göl görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu mavi deniz görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi göz görmek ailesini utandırmayacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada koyu mavi elbise giymek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu mavi renk görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada koyu mavi görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments