Rüyada koyu mavi göz görmek

Rüyada koyu mavi göz görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulur.

Rüyada koyu mavi göz gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada koyu mavi göz görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil göz görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada koyu mavi göl görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi elbise giymek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada koyu mavi su görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada koyu mavi deniz görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada koyu mavi giymek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments