Rüyada köy okulu görmek

Rüyada köy okulu görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, getirisinden daha fazla olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köy okulu gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Rüyada köy okulu görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada köydeki evi görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada köy ekmeği görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada köylü kadınlar görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Rüyada köy muhtarı görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada köye ev yapmak bolluğun ve bereketin düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köy evi görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Rüyada köyde yılan görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments