Rüyada kötülükten kaçmak

Rüyada kötülükten kaçmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, başına uğursuzluklar geleceğine işarettir.

Rüyada kötülükten kaçmak gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Rüyada kötülükten kaçmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kötülerden kaçmak rahat bir hayata sahip olunacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kötülük yaptığını görmek gamsız bir hayat süreceğine, çalışkan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaştan kötülük görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana kötülük yaptığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kötülük yapmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından kötülük görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments