Rüyada arkadaşından kötülük görmek

Rüyada arkadaşından kötülük görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok başarılı olunacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından kötülük gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek anne babaya müjde verileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşından kötülük görmek parasının azalacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaştan kötülük görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kötülük etmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine kötülük yapıldığını görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada kötülerden kaçmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kötülük yapmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments