Rüyada kot etek görmek

Rüyada kot etek görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot etek gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kot etek giymek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine yorulur.

Rüyada uzun kot etek giymek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı yorulur.

Rüyada mavi kot etek görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada kot etek giydiğini görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mini kot etek görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına tabir olunur.

Rüyada kot etek görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa kot etek görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot elbise görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments