Rüyada korkudan uyanmak

Rüyada korkudan uyanmak sorunların çabucak atlatılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bahtının da çok parlak olacağına, kötü halin son bulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan uyanmak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada korkup uyanmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkudan uyanmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkuyla uyanmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada ezana uyanmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments