Rüyada korkup uyanmak

Rüyada korkup uyanmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada korkup uyanmak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımınızı tamamen değiştirebilecek radikal çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada korkup uyanmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Rüyada korkudan uyanmak işlerinin çok açılacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada korkuyla uyanmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada tam düşerken uyanmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada namaz kılarken uyanmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada silah sesiyle uyanmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerinin ağırlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments