Rüyada türbeden korkmak

Rüyada türbeden korkmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbeden korkmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada türbeden korkmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş türbe görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada türbe ismi duymak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Rüyada yuşa hazretlerinin türbesini görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada türbede su içmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada türbe yıkamak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada mezar türbe görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments