Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzura kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada aşık olduğun kişi görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada aşık olunan kişiden çıkma teklifi almak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sana aşık olan kişiyi görmek her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments