Rüyada kör olduğunu sanmak

Rüyada kör olduğunu sanmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, eğlence ve renk geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada kör olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kör olduğunu sanmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu sanmak endişe veren durumların düzeleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada cin gördüğünü sanmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına inanılır.

Rüyada öldürdüğünü sanmak fenalıkta bulunmaya, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içki içtiğini sanmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada kendini hamile sanmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada öleceğini sanmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile sanmak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments