Rüyada birini kör olduğunu görmek

Rüyada birini kör olduğunu görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, üzerinde kafa yoracağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini kör olduğunu gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Rüyada birini kör olarak görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör güvercin görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kör köpek görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, daha güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kör fare görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments