Rüyada bir gözü kör insan görmek

Rüyada bir gözü kör insan görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bir gözü kör insan gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Rüyada bir gözü kör insan görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör insan görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözünü kör görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör göz görmek rahatsızlık vereceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünü kör görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments