Rüyada köpekte kene görmek

Rüyada köpekte kene görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekte kene gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Rüyada köpekten kene toplamak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rahat erileceğine inanılır.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek gitmediği yerlere gideceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada köpek kenesi görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekten kene koparmak ruhuna hayrat yapılacağına, huzur ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekte kene görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada köpek üstünde kene görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Rüyada köpek ve kene görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments