Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek

Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerin et yediğini görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada köpek balığının birini yediğini görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bozer

Rüyamda yemek yediğim kabı bir bakıyorumki evde benim köpeğimmiş oda aynı yemeği yiyor görünce daha yemiyorum