Rüyada köpek kovaladığını görmek

Rüyada köpek kovaladığını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kovaladığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz köpek kovaladığını görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada köpek sürüsünü kovalamak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kendini kovaladığını görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek kovaladığını görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, spor yapmaya başlanılacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kovaladığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada sopayla köpek kovalamak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments