Rüyada köpeğin kovaladığını görmek

Rüyada köpeğin kovaladığını görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kovaladığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada köpeği kovaladığını görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, tazeleneceğine işarettir.

Rüyada birini köpek kovaladığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Rüyada köpek kovaladığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada köpek kovalamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada taşla köpek kovalamak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada evden köpek kovalamak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada köpeğin kovaladığını görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği kovalamak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments