Rüyada kökünden tırnak kesmek

Rüyada kökünden tırnak kesmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada kökünden tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada kökünden tırnak kesmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek sıkıntıların bir anda biteceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç kökü kesmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, gözyaşlarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada saçını kökünden kesmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada topraktan kök çıkarmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada saçının kökünden koptuğunu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada ağacı kökünden sökmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments