Rüyada köpeğin başkasını ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin başkasını ısırdığını görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kısmetlerinin artacağına, hem yıpranacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin başkasını ısırdığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz köpek ısırdığını görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada bacağını köpek ısırdığını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini köpek ısırdığını duymak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpek ısırdığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments