Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek duyguların karşılık bulacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin elinden ısırdığını görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Rüyada beyaz köpek ısırdığını görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Rüyada kızını köpek ısırdığını görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada bacağı köpek ısırmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, prestij kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz köpeğin ısırdığını görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini köpek ısırdığını görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını köpek ısırdığını görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments