Rüyada köpeğe çarpmak

Rüyada köpeğe çarpmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, saygı göreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, fakirlik yaşayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe çarpmak gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada köpek çarpmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak kulluk derecesinin artmasına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe çarpmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çalışkan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, verilen kararların geri çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayaya çarpmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işarettir.

Rüyada bir arabaya çarpmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını yere çarpmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabalara çarpmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments