Rüyada bir arabaya çarpmak

Rüyada bir arabaya çarpmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada arabayla direğe çarpmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada bir arabaya çarpmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada polis arabasına çarpmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla bir yere çarpmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada arabayla birine çarpmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulur.

Rüyada arabayla eve çarpmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada arabayla insana çarpmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni arabayı çarpmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments