Rüyada komşu kızının nişanını görmek

Rüyada komşu kızının nişanını görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızının nişanını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun nişanlandığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, mevki kazanacağına delalettir.

Rüyada komşunun kızı görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada komşu kızını gelin görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada komşu kızını hamile görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızını gelinlikle görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments