Rüyada komşunun kızını gelin görmek

Rüyada komşunun kızını gelin görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun kızını gelin gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızını gelin görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işarettir.

Rüyada komşunun gelinini görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunu gelin görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu gelini görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada komşu kızını hamile görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun kızının evlendiğini görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Rüyada komşu kızını emzirmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments