Rüyada komşunun evine gitmek

Rüyada komşunun evine gitmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada komşunun evine gitmek gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada komşu evine gitmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evine gitmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski komşunun evine gitmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada komşunu evine gitmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşusunun evine gitmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada komşuya misafirliğe gitmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, birçok kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada komşuya misafir gitmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada komşusuna gitmek sıkıntıya düşeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hikmiye

Eski komşuda nohutlu pirinç pişirmek nedemek