Rüyada çantasını unutmak

Rüyada çantasını unutmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çantasını unutmak gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada çantayı arabada unutmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantasını unutmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada evde çanta unutmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çantasını unutmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada arabada çanta unutmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çantayı unutmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak beklentilerine ulaşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantayı otobüste unutmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments