Rüyada ağaç kökü kesmek

Rüyada ağaç kökü kesmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ağaç kökü kesmek gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ağaç kökü kesmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak muradınıza ereceğinize, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Rüyada kökünden tırnak kesmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçını kökünden kesmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada ağacın köklerini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağaç kökü görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç kökünden sökmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments